Nieuws

Het gemeentebestuur wil met u sms'en!

SMS service

Via een sms te weten komen dat je EiD of een formulier dat je aanvroeg klaarligt aan het loket? Dat kan! Een sms is een vlotte en efficiënte manier om te communiceren. Ook bij crisissituaties. Het is dus logisch dat we ook dit kanaal inzetten. Gaf jij je gsm-nummer al door?

Het gemeentebestuur is al even bezig met het verzamelen van zoveel mogelijk gsm-nummers. Wil je voortaan ook een sms’je krijgen dat je laat weten dat een document kan worden opgehaald? Of wil je bij een crisissituatie snel op de hoogte worden gebracht? Mail dan zeker je gsm-nummer door naar burgerzaken@ham.be. Wie aan het loket komt, wordt ook steeds gevraagd naar zijn of haar gsm-nummer zodat we dit kunnen toevoegen.

Je gegevens worden enkel voor administratieve doeleinden gebruikt en worden nooit aan derden meegedeeld.

Be-Alert

In de loop van 2017 wordt ook het verwittigingsysteem “BE-Alert” van de federale overheid in gebruik genomen. Via dit systeem kan je verwittigd worden via een spraakbericht op je vaste of mobiele telefoon, een SMS bericht op je mobiele telefoon en/of een tekstboodschap via e-mail. Je kan je al wel inschrijven voor deze toepassing via www.be-alert.be.

Datum van het bericht: donderdag 12 januari 2017