Nieuws

Werken Heesterstraat - Fazantenweg. Doorgaand verkeer tijdelijk onmogelijk.

Wegenwerken

Sinds 2 oktober is de Fazantenweg tussen de Heesterstraat en de Nijverheidsweg afgesloten door wegenwerken. Sinds 16 oktober wordt er ook gewerkt in de Heesterstraat. Beide straten worden voorzien van gescheiden riolering, nieuw wegdek en een kantstrook aan beide zijden.

In de week van 23 oktober wordt in de Heesterstraat nieuwe riolering aangelegd. De aannemer verwacht tegen woensdag 25 oktober woning 12A te bereiken en tegen vrijdag 27 oktober woning 12. Bewoners plaatsen op woensdag 25 oktober hun voertuigen best buiten de werkzone en dit voor 7.00 uur!  De werkzone loopt tot waar het asfalt nu is opgebroken (woning nr. 12).

Tevens wordt het asfalt verder opgebroken tot ongeveer aan woning nr. 3. De fundering zal dan nog blijven liggen zodat bewoners met de auto hun woning kunnen bereiken.

De fundering in de Fazantenweg werd opnieuw aangebracht en wordt verder aangelegd richting Heesterstraat nadat de huisaansluitingen klaar zijn.

Doorgaand verkeer via de Fazantenweg is niet meer mogelijk. De Fazantenweg loopt dood richting de Nijverheidsweg.

Voor het plaatselijk verkeer (bewoners) wordt er een omleiding voorzien via de Heerbaanstraat en de Merelstrraat. Als alles volgens plan verloopt, zijn de werken tegen eind februari 2018 afgerond.

Datum van het bericht: vrijdag 13 oktober 2017